Løype

Løypen er en rundløype på Sand ved Oslo lufthavn. Runden er 6051m lang. Det arrangeres 5km, 10km, halvmaraton samt noen ganger maraton. Målgang er da på forskjellige steder avhengig av distanse. Mål 5km er da ca 1km fra start. 10km løpet da ca 4km ut på runde 2. Det er da ca 2km nedjogg tilbake til start. Halvmaraton løper ca 3.5 runder. Maraton løper tilnærmet 7 runder. Etter mål på 10km og halvmaraton kan man ta inn på en grusvei (rett ved målgang 10km) like før man krysser E16. Denne går tilbake til start.
Løypene er tilnærmet flate, kun en liten bakke pr. runde.

Det blir satt opp et mobilt toalett ved start. Det er ikke garderober. Ettersom at det er begrenset med WC kapasitet, så anbefales det derfor at det bruke bensinstasjone på Jessheim før dere kommer.

På kartet (link nedenfor) over har jeg antydet hvor det er mulig å parkere. Jeg satser på at det er mulig å parkere langs Rensevegen innover, foruten de plassene som finnes ellers i området. Tror det er lite trafikk der på en lørdag, men jeg jeg oppfordrer til at det på enkelte steder lages luker slik at biler vet. kan møtes. For de som kommer kollektivt så kan man f.eks ta buss 420 fra Oslo lufthavn. Det her holdeplass rett ved start.

Jeg tenker å sette opp to bord ved start som man evt. kan bruke til å sette drikke flasker på. Det blir ingen personer som evt sørger for langing utover dette.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial